Kommet i gang!

Ja, da var jaggu jeg i gang med blogg også!. Har mye fritid nå som jeg er sykemeldt, så tenkte at dette ville være et bra tidsfordriv. Hadde tenkt å blogge om graviditeten fra begynnelsen, men vi har vært litt forsiktig siden vi har mistet før, så først nå, når jeg er snart fire mnd, føler jeg at jeg må begynne å notere. Det kan jo skje noe når som helst, men en eller annen gang må man bare ha trua på at det ordner seg. På ul så i hvert fall alt bra ut, har  klart å lure meg til tre ul allerede, og alle har vært veldig bra og baaby vinker, turner og står i!
Har veldig på følelsen at vi får gutt, så blir spennende å høre om det stemmer. Fikk egentlig ul på sykehuset for å fastsette termin og kjønn den 14.10, men da er vi bortreist, så må vente helt til 28.10!!
Graviditeten har hittil vært grei. Vært, og er fortsatt, veldig kvalm. Skjønner ikke hvorfor det heter morgenkvalme, for jeg er kvalm til jeg legger meg! Knaska på ingfær og tørre kavringer, men nå gidder jeg ikke mer! Får være grenser, blir jo ikke bedre...Blir også veldig fort sint og veldig fort lei meg. Stakkars Remy, han blir jo helt frustrert. Jeg går fra å kaste ting rundt, til å sitte og vugge i en krok som en mentalpasient og gråte!
Ellers har jeg fått masse røde prikker overalt som kløøøøør! Legen mente det var en kraftig allergisk reaksjon, men han visste jo selvfølgelig ikke hva jeg var allergisk mot, så nå sitter jeg å revurdere alt som spises...

2 kommentarer

Anini Maldini

24.09.2009 kl.17:44

OM jeg skal følge med på denne bloggen da! Du må oppdatere ofte sånn at freakshow Maldini som ikke har noe liv kan følge med på ditt liv! :p Og denne gangen går det bra vettu, blir herlig :) Savner trynet ditt! Fred

Eline

24.09.2009 kl.18:07

Hehe, bra! Du blir min trofaste titter! Har mye fritid for tiden, så blir nok oppdater både en og to ganger om dagen!

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits