Bukse problemer!

Ååå, jeg og magen min prøver å kle på oss, men ingen bukser går på! Får ikke lukket noen av de gamle buksene mine! Greit med tights, men kan da ikke gå i det hele tiden...
Og mamma-buksene er så stygge i fasongen og blir så varmt med den jævla strikken langt opp på magen. Dette blir en dyr affære! Dyrt med barn, ja! Men når de begynner å koste deg penger allerede etter fire mnd inni bassenget sitt, da ser det mørkt ut for økonomien! Vel, får vel kanskje gå til anskaffelse av en mamma bukse, før jeg klemmer i stykker lille babyen med vanlige bukser!

Én kommentar

Carina

25.09.2009 kl.22:31

Hehe, vet hvordan det føles! Du venner deg til mammabuksene etter hvert

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits