Sånn går no dagan...

l går så vi "Jenta som lekte med ilden" med Tina og lnga. Veldig bra film, men nå venter man jo bare på treern...
l dag har jeg vært og spist lunsj med Carina og Emilian på Teskje, veldig koselig.
 Vi planlegger Sverige tur så vi kan hente vogna og kjøpe litt til baby, men blir vel en liten stund til enda.
 Blir jo litt handicappet når jeg ikke har lappen. Må sette i gang med den så fort vi får ut noen penger fra leiligheten, er så dritt lei av å kjøre buss og hvis vi nå kjøper hus og baby kommer, kan jeg ikke sitte ute alene på Hallangen og ikke kunne kjøre noe sted. Nei, får bare begynne å lese til teorien.
Nå er jeg hjelpepleier for Remyen min som sklei fra en henger og datt med ryggen tvers over en jernstang. Stakkars, halter rundt og er helt ubrukelig. Håper han blir bra snart. Sånn kan han ikke holde på når han har pappaperm i hvert fall. Nobody wants a crippled daddy!
Nå må jeg gå og vaske alle klærne mine i neutral vaskemiddel så kanskje prikkene mine går bort!
lnnholdsrik lørdagskveld. Sånn går det når man ikke kan drikke og burde spare penger, blir litt kjedelig. Men absolutt verdt det!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits