Enda flere blodprøver....

Nå har jeg ringt rundt og fått fylt opp dagene frem til vi drar...
Må til kiropraktor neste tirsdag, ultralyd neste onsdag, legetime neste torsdag og vi drar neste fredag!
Føler meg helt ødelagt, tre leger på tre dager. Vel, kiropraktoren er obligatorisk pga prolapsen og den jævla bekkenløsningen jeg har fått og så må jeg da gå til legen etterpå og fortelle hva han sa. De klarer nemlig ikke å snakke sammen på telefon.
 Ul gleder jeg meg til. Håper de bruker litt mer tid denne gangen og måler og finner ut om det er gutt eller jente. Nå er jeg jo fire mnd, så det skal kunne sees!
l dag ville legen at jeg skulle ta blodprøver pga prikkene mine. Blir helt gal, de går ikke bort, blir bare verre og sover nesten ikke om natta! Håper det er allergi, for det kan være leveren og det er farlig for fosteret. Så nå blir det vel 12. patronen ble blod de tapper fra min modige arm! Skjønner ikke at det er noe igjen etter hvert, de patronene er jo kjempestore.
Vel, vel. Ønsk meg lykke til, satser på at det er allergi ;)

4 kommentarer

ingrid

28.09.2009 kl.15:18

hvor skal dere da? =)

ingrid

28.09.2009 kl.15:20

lykke til også :p det går nok bra =)

Eline

28.09.2009 kl.16:12

Vi skal til spania og så til praha med jobben til Remy :)

Det gikk fint hos legen. Nå er livmoren min oppe ved navlen. Høres litt ekkelt ut, men er litt sykt hvor fort den vokser....

Ingrid =)

29.09.2009 kl.22:34

oii :) dere er heldige :) kos dere masse på tur!!! <3

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits