Rar matlyst...

Har vært litt skuffa over at jeg ikke har fått lyst på noe spesielt, virker så morsomt :P
Men, det som har skjedd er at jeg ikke har lyst på middag lenger. Tror ikke jeg liker varm mat! Er så mye rart med meg, men har i dag bytta ut middagen med frukt. Nam nam. Remy er ikke helt fan, men kan ikke klage, for han får foreløpig middagen sin!

img1549


Her er middagen min, spennende? Yes sir...Og veldig godt...Happy baby in the mago...

3 kommentarer

vera

29.09.2009 kl.22:44

hehe har du ikke fått noe spesiel mat lyst enda :) hehe jeg fikk heller ikke lyst på noe serlig med middag til og begynne med. var en stund jeg spiste mindre en det jeg pleide og gjøre, men plutselig ble jeg hekta på pølser og bamse moms :) så bare vent det kommer sikkert noe etter vært :) hihi

Eline

30.09.2009 kl.10:51

Hehe, ja, slutter å spise i tre tiden. Remy som vil ha den lille pluggen, er så skuffa over matinntaket. Han vil slå Damlien rekorden med seks kilo. Det kan han tro!!

Pølser og bambemoms, hehe, spennende å se hva som skjer her...

vera

02.10.2009 kl.17:19

huff huff må ikke få så stor baby da :) best med små.:)

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits