Kiropraktor besøk

Nå har jeg vært hos kiropraktoren. Har fått enda en prolaps og betennelse i leddene rundt bekkenet. Bekkenløsning har jeg også, så burde jo egentlig bare kastes! Visste jo at det var noe mer enn de prolapsene jeg hadde fra før, men dritt at det er så mye. Tar lang tid å behandle, og har regnet med at det kom til å bli verre når magen vokser.
Men, men er jo vant til å ha vondt i ryggen, så overlever nok.

l morgen er det ultralyd! Alle barna gleder seg. Så drar vi jo på torsdag kveld innover til Oslo,og er i Spania på fredag. Det blir deilig, for her snødde det i dag. Kanskje litt saltvann og sol hjelper på prikkene også!

Jaja, nå er det påmelding på gravid-yoga. Det mente kiropraktor at ville være bra for ryggen. Så blir spennende å prøve!

2 kommentarer

Carina

06.10.2009 kl.14:12

Herregud elina..Hvordan er det mulig å få så mye dritt på en gang?? God bedring de siste 5 månedene lissom... i love you og lover å trille deg rundt i rullestol når den tid kommer...puss suss og nuss

Eline

06.10.2009 kl.15:58

Hehe, ja, det som er dritt. Er litt over 17 uker nå, men skal jo rulle rundt i over 25 uker til!

Bra jeg har en til å trille meg da :) Love you tooo

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits