Begynner å bli bedre :)

Nå begynner vi å bli litt bedre. På morgningen var vi dårlige, men nå bedres det. Gleder meg til å kunne gå utenfor døren uten å hoste meg ihjel og dryppe fra nesen! Har i hvert fall klart å rydde og vaske hele leiligheten i dag, så begynner å bli bedre. Men merket at jeg fikk litt vondt i magen av å stresse så mye rundt og løfte tungt, så må vel ta litt og litt fremover.
Har også rammet inn alle bildene av Oscar, ganske søtt. Neste bildet blir nok fra 3D ul. Er litt dyrt, men er så morsomt å se babyen sånn.
Nå har jeg lurt Remy til å gå med på å spise indisk mat, selv om han verken liker ris eller indisk. Men han er ganske så søt som gjør det for min skyld. Even though, jeg tror at han syns det var litt godt.

Vi koser oss og babyen liker indisk!

img2079

2 kommentarer

Carina

30.10.2009 kl.20:47

ååå lillehammer julebrus er bare best... Gleder meg til å hilse på Oscar.. God bedring og god fredag

Eline

30.10.2009 kl.23:43

Ja, den er best! Jo, vi gleder oss til å se han vi og! Ha en fortreffelig helg <3

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits