Finn èn feil!

Ja, finn en feil! Dette er gulvet på badet vårt med gummistøvler på! Disse må vi ta på oss hver gang vi går inn på badet. Jævla dritt. Huseieren kommer i morgen, men han skjønner ikke at vi trenger en rørlegger, noe han ikke er....
Har tørket gulvet åtte ganger, men like oversvømt når jeg kommer inn igjen...Han burde ha med seg en rørlegger i morgen, hvis ikke blir det en hormonell og sint gravid her!

gu

Vi har også vært på visning i dag. Veldig fin leilighet, men eneste aberet er at det er tredje etasje og uten heis. Dette kan da bli litt problematisk med tanke på bernevogn. Men mer positivt enn negativt, så håper på å få den!
Nå er jeg så irritert på de som bor over her og alt det jævla vannet. De over kommer til gårdeier med alt, de klarer ikke å komme til oss først. Så irriterende! Jaja, får se om det blir ny leilighet på oss da :)
Var også ute og kjørte litt i dag. Det var ikke så morro. Helt fullt i drøbak sentrum og skulle prøve å rygge ut fra lCA med biler på alle kanter, barn og busser. Forferdelig. Og når folk i tillegg ikke klarer å la være å bli drit irriterte. Skjønner de ikke at man må trene for å klare det til slutt?! Begrenset hvor mye jeg får ut av å kjøre på en øde landevei, må jo trene der det er andre biler. Håper bare jeg får lappen før det blir fult av is og dritt. Ble nesten påkjørt av en som mistet kontrollen i dag. Så ikke kom å si at det er helt ufarlig å kjøre om vinteren!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits