Tasser rundt i søvne og bekymrer seg...

Jeg begynner å bli litt bekymret for Remy. Han prater så mye i søvne og sover kjempeurolig. Har masse mareritt og er stadig vekk på vei ut av sengen. Han la seg for en stund siden, men jeg er oppe og pakker inn gaver, og nå kom lille gullet inn i stua med dynene våre og putene under armen fordi stikkontaktene visst kom ut av veggen på soverrommet. Han ville derfor at vi skulle sove i stua i natt. Han er så søt når han holder på sånn. Lille gutten min. l morgen husker han ingenting, men han er så søt når han skal redde meg fra alt mulig. lkke rart han er trøtt om morgningene når han tasser rundt og bekymrer seg hele natta.
Er bare redd for at han skal gjøre meg noe i søvne, for han er helt borte. Han har jo prøvd å gjenopplive meg ved en tidligere anledining da han drømte at han var livredder, og dro meg ut av sengen en annen gang når han trodde det var monstre i senga vår. Jeg har jo hatt sånne søvnfreaks i familien jeg og, så Oscar blir sikkert hele kokko.
Kanskje Remy trenger noen timer hos søvnterapaut ;)

2 kommentarer

Reven Tango!

09.12.2009 kl.15:43

Ja bare han ikke tisser på deg.

Eline

09.12.2009 kl.20:13

Det er liksom det verste? Bare han ikke dreper meg, heter det :P

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits