Bredbånd på juleferie!

Nå har det godeste mobile bredbåndet vårt tatt juleferie! Må derfor blogge fra mobilen, og det er ingen enkel sak! Bloggen sletter nemlig det jeg skriver etter noen linjer, så dette er en utfordring. I morgen skal vi skrive kontrakt på leiligheten, så da er den vår! Gleder meg og håper vi kan flytte inn før ribberullen i magen kommer ut. I dag har jeg øvelseskjørt litt, er egentlig ikke så glad i å kjøre om vinteren har jeg funnet ut. Jeg har blitt som mormor, ikke kjøre når det er glatt og ikke i mørket. Det passer jo fint nå når det blir mørkt kl to og det er is på veien overalt! Er så redd for at noen skal kræsje i oss. Merker at det var dumt å vente med lappen til jeg er gravid og nervevrak, men må få tatt den nå!
Jeg har også bakt sjokolade risboller i dag og pakket inn litt fler julegaver. I morgen er det jo gravid/mammajulebord hos Rebekka, så det blir sikkert kjempekoselig. Og lørdag og søndag er det SPA med jobben til Remy. Det blir deilig. Får sånn mamma pakke av Remy, så det gleder jeg meg til. Pakke inn den slitne kroppen min og slappe av. Nå har Oscar våknet til liv også, endelig, hjalp å kjefte litt på han. Så alt er bra i leiern foreløpig. 3D ul på mandag og Remy har juleferie fom i morgen, så dagene fremover ser ganske koselig ut, gitt! Nå er det Bones og en varm dusj. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits