Det blåser gjennom veggene her....

Finn èn feil. Hvis du gjettet det var at kurven innholder to par sokker og gulvet to hundre løssokker, så gjettet du riktig. Dette ser jeg mørkt på, men når Remy tasser rundt i en rosa Hello Kitty sokk og en Ullvang ullsokk, så må noe gjøres.
I går kjøpte vi oss nytt sengetøy (sikkert veldig interresant, men sateng sengetøy må blogges)
800 kroner, noe dyrt, men ordentlig sengetøy har man i mange år, så er verdt investeringa. (vi hadde uansett gavekort, det som er så fint med julen!).
Remy syns ikke noe om at jeg skulle ta bilde når han skulle sove, men sånn er det bare.

 

Nå kommer Ingus en tur på besøk og så skal jeg og Remy på middag til Vera og Kim Robert i kveld. Det blir koselig. Komme meg litt ut av huset, blir gal av å sitte her. Har ryddet alt som kan ryddes og vasket alt som kan vaskes.


Én kommentar

vera

09.01.2010 kl.11:43

takk for en veldig hyggelig middag i går. var kjempe koselig og ha dere på besøk :) må gjentas om ikke alt for lenge :)

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits