Söta bror

Hallo i luken! I går tok jeg mitt første glass vin på nesten ni måneder, det var rart. Følte meg småfull bare av halve glasset. Kjenner ikke at jeg har store behovet for å drikke lenger, men deilig å kunne ta seg et glass vin eller fem. Vet ikke helt hvordan det går med min småsyke lever og blodtrykk, så ble bare et glass. Tror jeg skal avvente til jeg får sjekket alt. Litt dumt å ødelegge mer.

I dag har vi vært en tur i Sverige og handlet. Tre biler som hadde kjørt av veien, så tok sin tid å komme frem.
Huff, ved den ene ulykken stod det en hund ved siden av, pakket inn i et teppet. Tenk så fælt det må være for en hund å være med på en bilulykke. Bilen hadde snurra rundt langt utpå jordet og så ganske totalvraket ut. Må være forsiktig nå.
Men, i hvert fall, greit å få handlet litt. Får jo fylt opp både frysser og kjøleskap for en brøkdel av det det koster her hjemme. Fikk til og med kjøpt noen klær og bursdagsgave til mormor, ikke verst.
Var innom og tittet på Babyproffsen også. Det er så mye fine babyting og det er så billig. Skjønner ikke hvorfor jeg går på sånne butikker, men i teorien skal vi jo ha baby snart (hvis alt går som det skal), så koselig å titte litt.
 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits