Orden på bloggen

Nå har jeg innsett at jeg også burde kategorisere bloggen min. Var jo så godt i gang med oppussingen, så tenkte å gjøre dette også. Veldig oversiktlig og greit, men jeg klarer jo ikke å holde meg til ett tema når jeg skriver, så ikke bare bare å kategorisere her!
Syns det var veldig trist å gå gjennom innleggene jeg skrev da jeg var gravid. Jeg var jo så glad og ante fred og ingen fare. Trodde også at det var en liten Oscar der inne. Merkelig. Men, får satse på at jeg blir gravid igjen snart (må bli frisk først da) sånn at vi får gå gjennom den koselige delen en gang til og forhåpentligvis få en baby ut av det til slutt. Selv om jeg også gruer meg veldig.
På onsdag skal jeg på psykologtime på helsestasjonen. De syns som sagt at jeg trengte det, så får se hvordan det går. Liker ikke så godt å snakke om dette, sånn i dybden, så så får se om jeg bryter totalt sammen eller om det går bra. Håper det går bra, for når jeg først begynner å gråte kan det ta litt tid før jeg klarer å få fram et eneste ord.

Ellers sitter jeg nå alene. Remy har lagt seg en times tid, i og med at han stod opp halv fem i dag. Nå har han jo vært på kurs i tre uker og har kunnet sove til halv sju, så han så noe sjokkert ut da klokka ringte halv fem i dag. Jeg har også klart å brenne hele hånda mi inni ovnen når jeg lagde middag i sta, så er egentlig litt lei meg når jeg tenker meg om.
Neida, koser meg så fælt, så. I og med at sjefen sover, så har jeg full disposisjon over pcn, så har det egentlig ganske fint nå :)
 

Én kommentar

Karen

01.02.2010 kl.20:42

Vi vil gjerne ha en plass under lenker!

Skippoghoy

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits