Snart påske betyr snart vååår

Og det feires med årets første påskegg! Nam, nam.

Nå skinner solen og jeg krysser fingrene for at snøen smelter og det plutselig blir 20 varmegrader! Skjønner at sansynligheten for det ikke helt er der enda, men det er lov å håpe. Vi har til og med vinduet oppe i dag! Dette lover godt.
I morgen er det jo Valentines day. Blir spennende å se om Remy finner på noe. Han syns hele dagen bare er tull, men det er jo også litt koselig. Den er jo mer eller mindre lagd for å tjene penger, men man trenger noen sånne dager til å bare være kjærester, sånt kan man fort glemme litt i hverdagen, og da er det jo fint at det finnes en dag som er satt av bare til dette!
Så får se om det blir noe som skjer i morgen. Jeg har bestemt meg for ikke å planlegge noe, det er alltid jeg som ordner ting på sånne dager, så nå er det hans tur! Da blir det spennende å se om det skjer noe i det hele tatt :P
Ha en fin dag alle sammen :)

3 kommentarer

Stine

13.02.2010 kl.22:06

De påskeeggene er så utrolig GODE =)

Kos dere masse i morgen !

Ha ei fortsatt god helg Eline

Eline

14.02.2010 kl.01:27

Jeg vet!

Tusen takk.

Ha en kjempefin helg :)

www.marlensin.blogspot.com

14.02.2010 kl.11:41

Ha en fin dag :o)

Og tusen takk for koselig kommentar!

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits