Mandag

I dag har jeg tilbrakt dagen sammen med Ingvild og Aurora, vi hadde det veldig koselig og gikk litt tur og spiste lunsj. Det som er fint med å være syk nå, for har litt tid utenom alle legebesøkene til å gjøre sånne ting. Og Aurora har virkelig blitt stor nå...


Etter det dro jeg og Remy i bursdag til mormoren til Remy. Det var kjempekoselig, og vi også julegavene våre fra henne. (Vi var jo på sykehuset hele jula, men veldig gøy å få gaver på etterskudd. Skulle nesten tro det var vår bursdag)
Nå skal jeg pakke litt og så legge meg, sliter på å ikke jobbe, hehe...
 

2 kommentarer

inga pinga

01.03.2010 kl.23:21

ååå, der ligna hun faktisk på Mie jo:-D

Veldig søt;-)

Eline

02.03.2010 kl.13:15

De er veldig søte begge to. Kanskje de er søstre :O?

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits