Solen

Har endelig tittet frem i Drøbak! Gjett om jeg er glad. Jeg har gått en lang tur og handlet, og ikke fryst ihjel. Nå krysser jeg bare fingrene for at det bare blir varmere.
 Nå gleder jeg meg til å flytte, men for et styr. Jeg har flyttet såå mye i mitt liv, så får litt angst når det kommer til å begynne å pakke ned. Men, veldig greit å få virkelig ryddet opp og kastet og gitt bort det vi ikke skal ha, og vite at alt vi tar med oss er noe vi har bruk for/liker. Mange skuffer som er stappet fullt med ting som egentlig ikke har sin egen plass, som jeg ikke har hjerte til å kaste. Men nå har jeg vært veldig strikt og skjønt at hvis ting ikke har vært i bruk eller til glede i et år, vel, da kommer det ikke til å bli det heller. Samme gjelder med klær. Har jeg gått gjennom alle årstidene uten å bruke det, så kommer det ikke til å bli tatt i bruk. Deilig å få gjort det, og nå er det plutselig oversiktlig i alle kommodene og skapene!

Nå må jeg gå gjennom papirer og sortere. Juuhu. Ha en fin vårdag alle sammen!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits