Blomsterproblemer

Jeg lurer litt på hva jeg skal gjøre med alle blostene mine. Jeg har ganske mange blomster/planter og når jeg flyttet ned hit, døde nesten halvparten av kulde. Jeg pakket de ganske godt inn, men er jo begrenset hvor mye man kan pakke rundt dem også, skal jo mer enn en stilk igjen når de har kommet frem. Må tenke litt praktisk og effektivt også, i og med at vi bruker flyttefolk. Må prøve å samle de i ekser, blir dyrt hvis de skal bære en og en blomst. De får litt avispapir og bobleplast, de får klare det. One for the team.

Jeg syns forresten denne blomsterpotten er så fin. Kjøpte den faktisk på plantasjen og kostet ikke mye heller. Bra kjøp.Når jeg ser på den, kommer jeg også på at vi skal få den monster tven vår ute herfra også. Vi har jo kjøpt ny flatskjerm, kan ikke ha denne gigantiske kasssen i den nye leiligheten, er jo ikke plass til å gå da. Men, den må jo ut her i fra. Hvor skal man sette en diger tv som veier over hundre kg. Tuller ikke, den har et tvbord intergret i tven, så vi må nesten bruke flyttefolkene på den. Men hvor skal vi sette den? Hvis noen trenger en stor tv som ikke er flatskjerm, så bare si ifra.
Nå går det tilbake til pakkingen. Sporet litt av med blomsterpotten her, hehe. Skal også vekke godeste Remy, han var hjemme klokken fire i dag morges og dro kl fem i går morges. Borte i 23 timer. Huff. Men han kan ikke sove hele dagen, for da blir han enda trøttere. Får vel sette på litt kaffe.

Ha en fin lørdag, alle sammen. Ser jaggu ut til at våren har kommet for å bli, vi får krysse fingrene for at det holder seg sånn.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits