Nye prosjekter

I dag sov vi første natt i ny leilighet. Det var ganske rart. Jeg føler vi er på besøk her, men venner oss nok til det snart. Nå begynner jeg å bli ganske ferdig her, men innser at boden må bli tatt i bruk pga plassmangel.
Nå har jeg malt kjøkkenbordet. Det kjøpte mamma og pappa en gang i tiden og når vi flyttet i den andre leiligheten vår fikk vi det. Det var da furufarget, noe jeg ikke liker, men jeg ville ha det som enda et lite minne fra pappa. Så jeg malte det hvitt. Det ble veldig fint, men når vi flyttet hit, hvor solen står mer rett inn, så jeg hvor dårlig det egentlig var malt. Så nå måtte det males på nytt. Irriterende med sånn lys som viser alt, innser at jeg må male stolene også. Men bordet ble da ganske fint nå, syns dere ikke? Vannbasert maling er tingen, det har allerede tørket.
 
Jeg setter veldig pris på kommentarer på innleggene jeg skriver, som alle bloggere gjør, og det har jo noe med at man legger tid og tanker i disse innleggene og er veldig fint å få tilbakemeldinger :) Særlig nå når jeg skal pusse opp litt og kjøpe mye nytt, veldig greit å få litt synspunkter på ting. Man kan fort se seg blind på ting.
Veggene her er helt hvit, så må få inn litt farge, merker jeg. Så vurdere å male stolene i en lys brun farge. Tror det kan bli fint, eller har noen noen andre ideer? Stolene er foreløpig lys, lys grønne. Ser kremfarget ut, med litt lys pastel grønn. Syns det var veldig fint i den gamle leiligheten, men passer ikke inn her når vi har sofa/sofabord og kjøkkenbord i samme rom.
Veggene her er bettong, så er litt av et prosjekt å få opp ting. Merker vi har litt mange bilder, og tror noen må ned i boden. Blir litt kræsj ser jeg.
Men noen ting har jeg hengt opp, for å få litt farge og det skal så lite til! Dette skiltet syns jeg er veldig kult. Det er fra gården vi bodde på før, det ene huset der var bensinstasjon på 30-tallet, så da hang dette skiltet der. Morsomt når det er natulig slitt ned. De som kjenner meg vet jo at jeg liker godt sånne gamle skilt, og det passer til å bryte alt det hvit syns jeg.Nå skal jeg ut med enda flere kasser og så kommer Inga en tur på besøk. Er ikke helt besøkklart her enda, men samma, koselig å forholde seg til noen andre enn meg selv om et malingsspann.

2 kommentarer

11.03.2010 kl.20:04

Kjempefin blogg, og gratulerer som eier av leilighet.

Hvis du skal male bord, evt vegger er caffelatte veldig fin farge.

Eline

11.03.2010 kl.22:08

Tusen takk :)

Takk for tips. Tror stolene blir hvite, så kjøper jeg brune puter. Greit å ha litt neutrale møbler/vegger. Skal nok muligens male kjøkkenet i caffe latte, er så store vinduer her, så lyset kommer inn og gjøre ikke fargen grumsete. Får se litt :)

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits