Små prosjekter

Jeg liker å ha litt små prosjekter på gang. Særlig nå når vi har vårt eget, og kan gjøre det vi vil. Male kjøkkenet er et prosjekt jeg ser litt mørkt på, men må bruke tiden til sånt nå når jeg er sykemeldt. Er ikke mange dagene til jeg skal ut i jobb igjen.
I dag har jeg pusset opp og malt denne gamle hylla. Nå har småting flyttet inn i den og den er hengt opp i gangen. Ikke mye jeg har hengt opp enda, må prøve og se hva som passer. Kan ikke hugge hull i alle veggene her. Men denne passet fint i gangen, syns jeg.
Hun som eide leiligheten her før oss hadde et veldig gammelt nøkkelskap i tre som hun skulle kaste, så det fikk jeg og skal male det hvitt og pusse det ned litt tenkte jeg. Tror det kan bli veldig fint. Skal sette inn glasshyller og noen fine kroker til nøkler, så det blir nok bra.
I morgen må jeg ned og vaske ned den gamle leiligheten, gleder meg ikke akkurat, men deilig å bli ferdig med den.
Skal også en tur ut i morgen med noen venninner. Har ikke vært ute ute på leenge, så det blir gøy. Satser på at leveren er frisk nok til å tåle litt vin.
På mandag kommer sofaen vår, den trengs. Blir helt unaturlig å sitte ved spisebordet hele tiden. Nå skal vi få litt besøk og så skal jeg legge meg. Merker jeg blir sliten om dagen når jeg holder på med oppussing og utpakking hele tiden. Energien er ikke helt på topp etter jeg var syk enda, så blir noen tidlige kvelder til tider.

 Ha en fin helg, alle sammen. Det skal vi!

3 kommentarer

Katrine

13.03.2010 kl.09:24

Så flott du gjør det, Eline! Gleder meg til å komme å se..

- Kanskje jeg kan komme ned en dag til uken! Send en melding hvis det passer :)

Elin

13.03.2010 kl.18:53

Velkommen til Storgata 2 ;-)

klem fra nabo'n over gangen :-)

Eline

14.03.2010 kl.09:46

Hei. Tusen takk, Elin. Nå når vi får sofaen vår, så får dere komme over på besøk til oss!

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits