Male, male, male

I dag har det skjedd mye her. Sofaen er endelig i hus. Jeg trodde den skulle være ferdig montert, men den kom i fire store esker. Det var jo litt av en jobb, men nå er den på plass.


Har også malt kjøkkenbord stolene. Vi var lys grønne, og nå er de lys brune, sånn at de passer godt inn med resten her. Ser litt grønne ut på bildet, men ble veldig fint i virkeligheten.Har også fått tven i dag. Litt forandring med 42" flatskjerm, mot den lille, grå kassa vi hadde før.
Nå skal jeg male kjøkkenet. Produktiv dag. Skal ta bilde når jeg er ferdig.
 

3 kommentarer

Stine

15.03.2010 kl.23:24

Så flink du er=)

Det ser virkelig bra ut altså

Eline

16.03.2010 kl.14:14

Tusen takk, bra du syns det :)

19.03.2010 kl.19:14

Det ser kjempefint ut :) Fin sofa!

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits