Endelig ferdig

Det er ikke bare bare å male kjøkken! Så mange kriker og kroker og når det var BLÅTT før, tar det litt tid å dekke over. Nå er det i hvert fall ferdig, og syns det ble fint. Nå er jeg ferdig med alt her og mangler bare litt ting som skal kjøpes. Jeg kommer sikkert til å forandre og kjøpe nye ting osv etter hvert uansett, jeg blir fort lei og trenger forandring, men foreløpig er jeg veldig fornøyd.

Syns kjøkkenet vårt er kjempefint, men de blå veggene ødela litt.
Sånn ble det nå!


Nå skal jeg snart på sykehuset. Gruer meg litt, for vet jo ikke hva jeg går til. Skal i hvert fall gå med et hjerte apparat i 24 timer, det er alt jeg vet. Blir bra å få gjort det i hvert fall. Vite om alt snart skal bli bra igjen og vi kan vurdere å prøve på nytt. Begynner jo å jobbe om to uker også, det blir litt rart. Har vært hjemme lenge nå, men blir deilig med litt rutiner igjen. Føle at jeg gjør noe litt mer meningsfylt enn å vaske og handle.
Nå skal jeg utnytte disse fridagene og prøve å invitere venner og familie til å se leiligheten og prate litt nå mens jeg kan, blir fort lite tid når man begynner å jobbe igjen.

Ha en fin kveld, alle sammen :)

6 kommentarer

Marianne

16.03.2010 kl.19:54

Så flink du har vært :) Maling er noe av det verste jeg vet...

Eline

16.03.2010 kl.20:13

Takk :) Jeg vet, dritt jobb.

Ida - nabo!

17.03.2010 kl.00:59

Det ble kjempe bra! SÅ mye bedre nå.. Dere har fått alt på plass nå eller?

Ida :-)

Eline

17.03.2010 kl.11:10

Ja, eller måtte noen turen på loftet. Bra vi har mange ekstra skap på kjøkkenet også. Lurer på hvor jeg skal henge bildene. Her er det ikke så mye plass, så syns lite passer sammen. Men kan ikke ha bare hvit vegger heller. Du får komme og se hva du syns :)

Anonym

19.03.2010 kl.13:41

Hei. Åssen får du til sånn hvit ramme rundt bildene? og satt de sånn skjevt? er det et nettsted eller et program?

Hilsen fersk blogger

Eline

19.03.2010 kl.17:56

Picasa. Last det ned gratis, bare søk det opp på google :)

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits