Det er litt skummelt...

Har dere sett forsiden på VG i dag? En dame som ble lagt inn med svangerskapsforgiftning og døde. Jeg var jo i samme situasjon, men jeg fikk masse intravenøst for å få ned blodtrykket, det fikk ikke hun. Sykehuset beklager, men hva hjelper det. Jeg blir litt redd når jeg leser sånt, for jeg var veldig nær å dø selv og tenk hvis jeg ikke hadde fått overvåkning hele døgnet og ble proppa med medisiner, da hadde ikke jeg overlved heller. Stakkars familien hennes. Jeg er så redd for at dette skal skje med meg igjen, og når jeg leser sånt, blir jeg enda mer stressa. En lege kan ikke ha en dårlig dag på jobben, sånn er det bare. De har for mye ansvar.
Vel, det gikk bra med meg, tror jeg, så får bare satse på at det går bra med baby også neste gang.Ingvild og Aurora har vært på besøk her i dag. Veldig koselig, og lille Aurora har blitt såå stor og liker å gjeipe!De hadde med den fine innflyttingsgaven til oss. Kaffe/te brygger med glass fra Eva Solo. Nå har jeg både kanne til varme og kalde ting fra Eva Solo, veldig fornøyd.Nå skal jeg ned i den gamle leiligheten og tømme. Kommer noen og henter resten av møblene og så er det vasking som gjenstår.
Ha en fin dag, alle sammen!


2 kommentarer

www.lykkemamma.com

18.03.2010 kl.20:55

Skjønner godt at du syntes det er skummelt, men med samtaler, god oppfølging og dine egne erfaringer så går det nok veldig bra :-)

Klem fra Marlen

Eline

18.03.2010 kl.22:37

Vi får håpe det :)

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits