Begynner å bli ferdig nå

Nå er kjøkkenbord-delen av stua ferdig, for now. Syns det ble bra, litt grå brunt. Passer godt med sofaen og den delen.
På bildet ser stolfargen og teppefargen helt kræsj ut, men de passer bra i virkeligheten.


Deilig å slippe alle disse midlertidige løsningene. Alt det vi kjøper og gjør nå, er sånn vi vil ha det. Dette er vår leilighet, så vi kan gjøre akkurat hva vi vil!
På mandag skal jeg da på Aker. Jeg gruer meg litt, men bra å få sjekket om denne svangerskapsforgiftningen virkelig har ødelagt noe siden blodtrykket ikke vil ned. Skal igjen gå med det j**** blodtrykksapparatet i 24 timer, for Aker vil nemlig ha sine egne resultater. Så skal jeg da tilbake på tirsdag, ta det av og sjekke alt mulig annet. Skal inn i sånn stor tørketrummel, MR, og ta en del blodprøver. Håper alt er bra og at de sier jeg kan slutte på blodtrykkspiller.
Første april begynner jeg også å jobbe igjen, med mindre de finner noe. Det blir rart, men også deilig å få en normal hverdag igjen og ikke bare bli minnet på hvorfor jeg er hjemme og hva som mangler.
Går også paralelt til homeopat for å prøve å forebygge at det som skjedde skal skje igjen, så håper virkelig det går. Er så redd for å gå gjennom dette igjen. Hvis jeg først får det, er det ikke noe problem, så lenge det blir etter uke 25, sånn at babyen kan overlve. Håper jo virkelig at jeg ikke får det, men om jeg får det, håper jeg det kommer først rundt uke 30. Kan få mange senvrikninger, selv om babyen overlever, og det vil jeg jo heller ikke. Er ikke lett dette her, men det er jo en risk vi må ta hvis vi vil ha barn. Og det vet vi jo at vi vil. Det er like stor sannsynlighet for å få det nå, som om ti år, og det er nå vi har mentalt gått inn for dette, så vil gjerne prøve igjen nå snart, så lenge sykehuset sier jeg er frisk.


5 kommentarer

mariasandhalss

19.03.2010 kl.17:52

bra blogg!

kommentere tilbake?`:)

Kristine

19.03.2010 kl.19:44

Så utrolig fint du gjør det! Du har veldig god smak, og flink til å male. Hehe. Gleder meg til å se hva mer du gjør....

Eline

22.03.2010 kl.12:18

Tusen takk, koselig å høre! Er vel ikke så veldig mye mer å gjøre foreløpig, men finner nok plutselig ut noe. Hehe

Anette

22.03.2010 kl.21:24

Kjempefin blogg. Gratulerer med leilighet! Inredningen var veldig fin, lyst og koselig. Hvor har du kjøpt de bildene du har på veggen?:)

Eline

22.03.2010 kl.21:26

Tusen takk :)

Har faktisk kjøpt de på Ikea. Kjøpte brune rammer, store, og så har de masse forskjellige bilder de selger separat, så kjøpte tre sånne og puttet i :)

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits