Here we go again

I dag har jeg da vært på Aker og fått på blodtrykksapparat som jeg skal ha på i 24 timer. Legen som satt det på var drit sur, og ble kjempeirritert når jeg hadde ventet 25 minutter og lurte på om det var lenge til jeg fikk komme inn. Han mente jeg ikke kunne forlange at de var klare på minuttet. 25 minutter forsinket er ikke på minuttet. Dummen. Han mente også at den timen jeg har klokken fire i morgen, var altfor sent, for hjerte poliklinikken stenger halv fire. Hvorfor har jeg fått time klokken fire da? Jeg skal også ta andre prøver og inn i sånn tørketrummel, men det visste ikke han noe om, ikke de på røntgen avdelingen og ikke i hovedskranken. Ok, ingen vet noenting. Men noe må de jo gjøre, for bare å ha på dette bt apparatet, det har jeg hatt før. Man må jo nesten kunne alt selv, for ingen av legene ser ut til å vite noenting. Men skulle visst bare møte opp på hjertepoliklinikken klokken halv tre i morgen og så skal jeg bare sitte der og blomstre til fire og se om noen har noen planer for meg.
Apparatet ble i hvert fall satt på og blodtrykket var kjempehøyt, 98 i undertrykk, fillern. Overtrykket er kjempefint og det er litt dumt, for det betyr at det hverken er stress eller at jeg har antrengt meg fysisk som gjør trykket så høyt. Nå er jeg lei meg. Han mente jeg ikke kunne begynne å jobbe igjen med et sånt trykk. Legen min har jo friskmeldt meg fra første april, så jeg har jo sagt ifra på jobben og sjefen regner jo med meg der fra første april. Men får se hvordan trykket måles gjennom døgnet.
Nå virker det også selvfølgelig som om apparatet ikke fungerer! Har jo hatt på det en gang før, så vet at målingen skal komme opp. Her kommer det bare error hver gang den moser armen min. Tør liksom ikke trykke på noen knapper heller. Håper virkelig ikke jeg kommer i morgen og så sier de at det ikke fungerer, så jeg må tilbake på nytt. Jeg ble kjørt av snille Kristina i dag, men i morgen har jeg ikke noen til å kjøre meg og håper for guds skyld at jeg ikke må sendes hjem igjen med nytt apparat i morgen og så tilbake i overimorgen for resten.
Typisk min flaks hvis den ikke virker. Tror jeg skal trykke på en av knappene og se hva som skjer. Kan jo ikke bli verre når det nå står error hver gang. Ikke vet jeg. Nå har den starta igjen, høres ut som om jeg er en dårlig maskin på vei ut av produksjon. Men, får se. Nå trykker jeg. Det gikk fint, men måler fortsatt blankt. Jaja, håper ting ordner seg i morgen.

Jeg snakket også med legen fra Fredrikstad i dag. Obduksjonsrapporten var klar og viste at Victoria hadde fått noen skader av å ikke få nok næring, og morkaken var ikke som den skulle. Heldigvis mente de at alt dette kom av svangerskapsforgiftningen. Og det var bra. Jeg var redd, med min flaks, at de skulle si hun hadde en hjerte/gen feil og at jeg ikke får bli gravid igjen, men heldigvis ikke. Hun sa at jeg skal si ifra så fort jeg blir gravid, så skal jeg gå på blodfortynnende hele neste svangerskap for å forhindre det som forhindres kan.
Dette ble langt, men sånn er det å være syk!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits