Tilbake til Aker

Nå er jeg på vei tilbake til sykehuset. Håper virkelig at apparatet har virket som det skal. Orker ikke tanken på å ha det på enda et døgn, eller tilbake enda en gang til sykehuset. Men nå satser vi på at det skal gå.Håper jeg slipper å være der hele kvelden, og at de ikke finner noe galt.
Ønsk meg lykke til!


3 kommentarer

Siri

23.03.2010 kl.17:17

Lykke til Eline, dette går så bra så!

www.lykkemamma.com

23.03.2010 kl.22:59

Lykke til! Du er kanskje ferdig nå ?

Og det er ikke rart om du føler du kjenner meg, sånn tror jeg alle har det. Jeg føler det hvertfall sånn med alle bloggene jeg leser! Det er veldig rart :-)

Håper det gikk fint i dag!

Klem Marlen

Eline

24.03.2010 kl.12:47

Ja, man blir jo en del av hverdagen til den personen. Hehe, merkelig. Men man "snakker" jo på en måte sammen hver dag, så er jo egentlig ikke så rart.

Det gikk fint, men nå er jeg lei av sykhus :(

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits