Nøkkelskap blir te-skap

Nå har jeg hentet ned det gamle nøkkelskapet som stod på loftet. Vi har funnet ut at det passer fint på kjøkkenet til krydder, te, kaffe etc. Det er ikke plass i gangen og  mange nøkler har vi ikke. Kjøkkenet har mye veggplass, så det blir nok bra. Før jeg malte det var det furufarget, syns ikke det er det nydeligste, så malte det hvitt og tok kantene og flaten i midten i samme farge som jeg har malt med på kjøkkenet. Først var hele hvit, men mot kjøkkenveggen så ble det finest med litt farge i kantene og i midten, selv om det kanskje ikke ble såå fint på bildet.Det ble ikke så fint på bildet, for malingen er ikke tørr, men tror det blir fint.
 Et lite tips for å få litt sånn "vintage preg" på ting, er å ta en litt mørk øyeskygge og koste på med en stor kost. Bare litt i kantene etc. Det bryter litt det hvite og syns det blir mye finere.

   


2 kommentarer

Karina

25.03.2010 kl.20:12

Det ser ut som leiligheten blir kjempefin!! Akkurat sånn jeg foretrekker det selv, må jeg si;) Gleder meg masse til å kose meg der med deg <3 Miss u!!

Eline

25.03.2010 kl.22:10

Så bra :) Ja, gleeeder meg :)

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits