Vinneren er kåret!

Nå har jeg trukket vinneren! Alle navnene lå i en bolle, og sannsynligheten seiret, for det var en med fem lodd i bollen som vant. Det var ikke såå mange av dere som hadde fem lodd, så kanskje dere klarer å gjette det?
Jeg syns det var koselig at denne personen vant, for den ene gaven passer veldig fint til denne lille Greengate fanen! Veldig kjekt at personen også bor i Drøbak, for da er det ikke så langt å sende gaven. Kan egentlig bare møtes og leveres ( Tror det er best, for er litt redd for å sende den vasen i posten. Men det får vinneren selv avgjøre) Til alle dere som ikke vant, det kommer mer! Dette er gøy, så blir nok noen Give Awayer og konkurranser snart.

*Trommevirvel*
Vinneren er:Gratulerer så mye, Marlen. Håper gaven faller i smak :)

Én kommentar

www.lykkemamma.com

29.03.2010 kl.12:13

Heii! Såå gøy å vinne! Nå ble jeg GLAD!!

Tusen takk for så fin give away Eline.

Og ja, sikkert best å møtes å levere.

Sender deg en mail jeg :-)

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits