Havregrynsmaske

God kveld. I dag har jeg brukt hele dagen i banken. Kjempemorro. Men, man må visst gjøre ting selv for å få de gjort, så der satt vi. Nå virker det i hvert fall som om ting er i orden og vi får pengene våre.
Nå er det bare to dager til jeg begynner å jobbe igjen! Det kommer til å bli veldig rart. Jeg er redd for at jeg har glemt hvordan alt gjøres, har jo vært borte så lenge, men det får gå som det går.
Nå har jeg påskevasket her og til og med ordnet negler og tatt ansiktsmaske. Ikke verst! Her skal dere få en oppskrift på en veldig bra maske man kan lage selv. Den er bra for ømfintlig vinterhud, og det har vel de fleste av oss nå!

Havregrynsmaske:

1 eggeplomme
1/2 håndfull havregryn
25 gram smør
 
Slik gjør du: Knus havregrynene fint, best med en morter. Smelt smøret og la det avkjøle til det er lunkent. Bland havregryn og eggeplomen med smøret og smør den inn i huden. La den sitte i ti minutter og skyll av.
Havregrynen peeler huden, eggeplommen gir masse fukt og smøret gjør huden mykt. Enklere blir det ikke.


   

3 kommentarer

Kine

31.03.2010 kl.22:19

Hehe, jøss. Det hadde jeg ikke trodd. Men så bra, den masken kan vel de fleste klare å lage. Søt blogg :-) La deg til i blogglisten min jeg.

Kine.

Eline

01.04.2010 kl.19:18

Hei. Hva hadde du ikke trodd?

Tusen takk, veldig koselig at la meg til i blogglisten din :)

Kine

02.04.2010 kl.17:34

Hadde ikke trodd at man kunne bruke bare egg,smør og havrgryn :p Men det er jo supert.

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits