Oppskrift på Cupcakes

Jeg hadde egentlig ikke tenkt å dele denne hemmelige oppskriften, men nå er det så mange som har spurt, så dere skal få den. Forstod det slik at dere helst ville ha oppskrift på toppingen. De som eventuellt vil ha oppskrift på deigen også, kan sende meg en mail eller skrive i kommentarfeltet, så får dere den og. Det er jo uansett glasuren som er hovedpoenget, for jeg visste ikke hvordan de klarte å få såå stiv og god krem på disse cupcakesene. Men, jeg fant det ut, så da får jeg vel dele det med dere også.

Glasur til ca 15-20 stk. cupcakes:

250 g smør
2 ts vaniljeessens
2 dl melk
12 dl melis
konditorfarge


Piskt mykt smør, vaniljeessens, melk og 4 dl av melisen i 3-5 min til den blir luftig og smidig. Tilsett mer melis, 2 dl av gangen, og pisk godt mellom hver gang. Pisk til kremen har en fin smørkonsistens og tilsett konditorfarge etter ønske!

Verre er det ikke. Man skulle tro at det var en spennende ingrediens man ikke har hørt om i denne glasuren, siden de nesten ikke selger sånt i Norge, men dette kan man få tak i i alle matbutikker, og det er veldig enkelt. Må bare piske en stund.
Lykke til!5 kommentarer

Ida

16.04.2010 kl.20:34

Kjempeflott:-)

Men jeg tar gjerne oppskriften på selve røra og jeg hvis jeg kan få den med?

Du kan sende den til meg på Mail hvis si vil: idaaskautrud@hotmail.com!!

Eller om du skriver den her ;)

Pia

17.04.2010 kl.00:06

Tuuusen takk! Du er en knupp!

17.04.2010 kl.00:07

Tusen takk! Jeg syns forresten du burde ta bilder av soverommet du vil ha tips til, for da er det mye lettere å komme med ideer.

Klem

Eline

17.04.2010 kl.00:10

Skal skrive den inn i morgen, Ida, for tar litt tid å skrive. Når skulle du bake de?

Laila iren

23.05.2013 kl.14:09

Hei :O)

jeg vil gjerne ha oppskriften på dine cupcakes :O)

Send de gjerne til min mail lailairenw@hotmail.com :O)

Så snill du er som deler din hemmelige oppskrift :)

Mvh Laila :)

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits