I går

feiret jeg og Remy toårsdag. Det har gått fort, men så mye som har skjedd på disse to årene. Tre graviditeter, kjøp av restaurant, dårlig økonomi, bra økonomi etc. Vi har opplevd mye sammen, og jeg er glad for at vi har klart å holde sammen gjennom alt som har skjedd med oss. Vi var ute og spiste på Dinner og hadde en veldig koselig dag. Fikk fine øredobber i gave fra han også, søt er han. Remy hater å bli tatt bilde av, så han fryser til og ser litt skremt ut. Men ut på bloggen skulle han.


I dag er skapdørene på soverommet pusset opp. Det er to innebygde klesskap her, med hvitmalte dører. Litt kjedelig, særlig når veggene er hvite også. Så jeg har pyntet de litt med wallstickers. Det gjør ting så mye finere, og når skapdørene er så store og hvite, så hjelper det med litt pynt i ene enden. Kan ikke dekke hele rommet, men litt ble veldig fint.

         
         

3 kommentarer

Carina

11.05.2010 kl.23:28

Nydelig bilde søta:)

Eline

12.05.2010 kl.23:20

Tusen takk <3

12.05.2010 kl.23:22

Du er pen!

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits