Båttur og dag 1 for el chilli

I dag har vi vært på båttur, hele dagen. Varmt var det ikke og bikinien forble tørr, men veldig koselig. Nå er vi avsted på overnatting og jeg bruker tiden til å blogge. Tenk at sommeren plutselig er her og jeg faktisk har tilbragt dagen i bikini!
Hjelper på humøret med så fint vær.

Det er også dag en for min chilli. Herregud, jaja, dere er bare pent nødt til å høre på utviklingen til chillien min. De har nå stått et døgn i vinduet og jeg venter spent på første spire (skulle ta fire uker, men jeg har trua på at de kommer før)
Det er et mini drivhus, så nå er det duggete på innsiden for å holde varmen og fuktigheten til de små frøene. Det blir en oppdatering i uka når de begynner å vokse. Håper jeg får det til, særlig nå når jeg har engasjert dere også. Hehe.2 kommentarer

Stine

23.05.2010 kl.00:10

Jeg venter i spenning sammen med deg =)

Nyt godværsdagene Eline, og ha ei fin pinsehelg

Stor klem

Eline

23.05.2010 kl.01:07

Hehe, så bra, Stine! Koselig å ha en ivrig plante/frø partner :)

Ha en kjempefin helg dere og.

Stor klem

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits