Ut på tur

I helgen har min lille blomst vært på telttur med en kompis. I bunn og grunn vil de leke Lars Monsen og gjøre alt au natural, men fyrstikker, mat, dopapir ol. er med (ikke at jeg ikke hadde tatt med det selv, men jeg later heller ikke som om jeg er en super naturtelter heller!) Søt er han i hvert fall. Lille bulle med militærjakka si, matpakke i hånda og en pose fra Lille Due med ildfastform i.

Nå er det bare noen dager til vi drar på ferie, og gjett om jeg gleder meg! Det eneste jeg er litt bekymret for er alle blomstene mine. Særlig grønnsakene, de er jo så godt i gang. Må bare satse på at mamma kan lese instruksjoner og at de overlever dagene. Om de dør, så overlever jeg nok, men hadde jo vært litt kjipt. Har jo tross alt burkt store deler av sommeren på å fremstille agurker, tomater og chillier! Bare å si ifra hvis noen vil ha agurk, vi har plutselig fått det treet! Økologisk er det også! Bare vann og sol :)


Helgen blir brukt på hytta, mens Remy leker Lars Monsen. I morgen må jeg handle det som mangler til turen. Tenk at neste tirsdag sitter vi på flyet til California!
Ha en fin, overskyet, søndag :)


      

Én kommentar

Mariann

25.07.2010 kl.23:12

Hehe, ja, de er ganske så søte til tider. Nydelige bilder av blomstene med humlene!

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits