Grønnsakene

Dere er sikkert dritt lei disse grønnsakene mine, men når jeg har plantet noen frø og fått frem alt dette, så blir jeg ganske fornøyd med meg selv! Agurkene har jo vært klare en stund, men vokser stadig fler. Cherrytomatene trenger bare litt rødfarge og nå har det endelig kommet noen små chillier på chilliplanen min! Der blomstene detter av, gjemmer det seg noen grønne, små saker. Får bare passe på at den som skal vanne her, ikke dreper noe!
Nå er jeg så varm og irritert! Frustrerende å være så forbanna hele tiden, men kan ikke noe for det. Klikker for ingenting og er sikkert ikke noe gøy å jobbe med. Får bare beklage det til dere medansatte, men dere får holde ut.
For tiden føler jeg meg også feit! Er foreløpig mest magen som har vokst, men får jo vann i beina så fort og ja, dere som har vært gravide kjenner igjen følelsen! Prøvde bikinier til turen og vel....Vet jo at jeg er gravid og magen er jo stram, men føler meg ikke stort bedre av den grunn. Omkretsen er still big!
Men jeg skal slutte å klage. Som sagt, hvis alt går bra denne gangen, er alt verdt det!
        
      
       

3 kommentarer

Veien til ønskebarnet...

27.07.2010 kl.20:28

Skjønner godt at du viser de frem jeg, det er jo så mye bedre også enn de fra butikken.

Kristina

27.07.2010 kl.23:52

Du er gravid! =) kos deg med det å bry deg ikke om kroppen, si bare "jeg er gravid!" hihi er så glad på deres vegne Eline! Du har ikke tilfeldigvis tid til en lunch på torsdag? begynner ikke på jobb før 15, så hadde vært hyggelig=)

Eline

28.07.2010 kl.21:30

Ja, ikke sant? Nå blir det jo brukt til mat og, og grønnsaker er dyrt, så sparer faktisk en del penger og!

Sant det, Kristina, er jo ikke mange månedene igjen egentlig :)

Jeg jobber hele uka :( men på mandag har jeg fri, så da kan jeg hvis du kan? Eller lørdag...

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits