Snart slutt på ferien

Nå er det ikke lenge igjen av ferien og vi har ikke noe lyst til å dra hjem. Er så deilig med ferie og her er det så fint. Remy har blitt invitert med på Boxing Hall of Fame convention som er her i juni, så han vil jo veldig gjerne dra ned da. Er ikke bare bare å komme inn der, så mulig det blir en tur til neste sommer. Må se an litt hvis det kommer baby og sånn, for med den forurensingen her og den lange flyturen, så der jeg litt mørkt på å ha med en baby. Mulig lille boksern får dra alene. Men det tar vi når det kommer.
I dag fikk Remy endelig tatt bilde med Freddie Roach. Han gruet seg litt til å spørre, men han er mye rundt og trener proffer før kamper så kunne hende vi ikke hadde fått sett han mer. Så han tok mot til seg og var så stolt. Det må opp på veggen når vi kommer hjem.I dag har jeg brukt dagen på å kjøpe med det siste av det vi trenger og litt bursdagsgaver til de som har bursdag. Både min søste, bror og niese har bursdag 15 og 17 september, så blir mye på en gang. Her har de så utrolig mye mer enn de har hjemme så er mye morsommere å kjøpe gaver her. Blir bare litt mye i kofferten og litt dyrt for jeg blir litt overivrig. 

Vi har også prøvd donuts i dag. Vi måtte jo prøve det før vi drar, så i dag ble dagen. Det var veldig godt, så skjønner at det er en donuts sjappe på hvert hjørne. Men en sånn dekket vel ukesbehovet for kalorier så man må jo begrense seg. En til blir det kanskje i løpet av turen, for så gode donuts får man ikke hjemme! Jeg overbeviser meg selv om at det var babyen som ville ha den, så da går det fiiint.
Dette kjøpesenteret ligger på Hollywood and Highland, rett ved der vi bor. Er ikke akkurat noe Drøbak City det her. Det er åpent tak, og inni den buen kan man se rett på Hollywood skiltet. Det er seks etasjer og nederst er den en diger smoothie cafe som lager den beste smoothien laget av bare fersk frukt og ferkpresset juice. Smaker som litt flytende sorbet is. Nam nam. Går med en sånn eller to om dagen.Nå skal jeg ned på Wild Card og hente min lille boksefanatiker og så skal jeg lure han med ned på Melrose for litt shopping.

Ha en fin kveld :)


           

3 kommentarer

Jorid

10.08.2010 kl.08:30

Hei Eline!

Så spennende å følge USA- turen deres!! For en opplevelse, og helt perfekt tur å ta nå før lille baby kommer! Gratulerer så mye med graviditeten, gleder meg veldig på dine vegne etter alt som har skjedd :-)) Håper alt er bra med deg og at du får en super graviditet og blir fulgt opp 110%!!

Ha en superfin dag!

Klem J

Marianne

10.08.2010 kl.22:52

Gå innom en butikk å kjøp vanilla extrakt som er helt umulig å få tak i her i Norge. Så kjører du en givaway her på bloggen der jeg blir den heldige vinneren ;)

Eline

11.08.2010 kl.22:16

Tusen takk, Jorid.

Hehehe, Marianne. Vanilje til mat eller olje eller hva?

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits