Konkurranse: Vinn din favoritt fra Ferm Living

Bloggen og nettbutikken Hviit har konkurranse (klikk på konkurranse for å delta selv). Jeg kan velge det jeg liker best fra deres nye leverandør Ferm Living og kan være heldig nok til å vinne! De har mye forskjellig, og er ikke bare bare å velge. Jeg fant ut at de to tingene jeg likte best var dette sengetøyet til bebisen........og dette teppet til senga til bebisen. De har mye forskjellig, men det var ting til barnerommet jeg helst kunne tenkt meg. Syns generelt at Hviit har utrolig mye forskjellig og spennende fra mange forskjellige leverandører. Virkelig verdt turen!

6 kommentarer

Marie U.

13.10.2010 kl.12:15

Å, de hadde mye kult. Retro stil på en måte. Skulle ønske jeg hadde blogg og kunne delta, men noen ting må vel være forebeholdt dere bloggere. Hehe. Ha en fin dag.

13.10.2010 kl.12:16

For et bra tips. Den nettbutikken hadde masse fint!
Syns de hadde litt kule ting til barn. Gøy å "tøffe" opp barnerommet med litt retro :)

Marthe

13.10.2010 kl.12:28

Enig med kommentaren over, barnetingene var kjempekule. Veldig fint høst sengetøy du har valgt! Det ville jeg også hatt.

Kristine

13.10.2010 kl.12:32

Fine ting! Kjempefint det retro teppet du har valgt. Det kunne jeg tenkt meg å ha i sofaen. Takk for bra nettbutikk tips, der hadde de mye fint.

Stor klem

Eline

13.10.2010 kl.12:43

Ja, ikke sant. Tror jeg skal kjøpe sånn sengetøy om jeg ikke vinner. Litt annerledes på en måte :)

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits