Det nærmer seg...

Nå er det rim på bakken og snart kommer snøen. Dette har jo jeg sett frem til i lang tid, fordi snø og kaldt betyr jul. Jeg har alltid vært veldig glad i julen, men i fjor ble jo ting snudd litt på hodet og julen ble en forferdelig tid. Jeg håper derfor at babyen vår har kommet til jul i år, så jeg har han hos oss når julen kommer. Tror det blir utrolig rart hvis jeg skal feire jul uten noen baby i år. I fjor manglet Victoria, så håper denne lille gaven kommer litt før han skal (så lenge han er klar for det).

Ellers innebærer julen gaver og i år har jeg bestemt meg (slik jeg gjør hvert år) for at jeg skal planlegge godt og starte julegaveshoppingen i god tid før julaften. Får se hvordan det går.

 


I år blir det også laging av adventsstake (og som jeg har nevnt ved et par tidligere anledninger, første søndag i advent er allerede i november!), baking og juleverksted. Denne julen skal bli ordentlig jul, og vi skal ta igjen for alt vi gikk glipp av da vi lå på sykehuset i fjor.
Jeg gleder meg i hvert fall utrolig mye og Remy blir helt oppgitt over all julepraten.

Har dere begynt så smått å tenke på julegaver og planlegging? 

6 kommentarer

Mari

21.10.2010 kl.20:28

Jaa, jeg gleder meg og har faktisk begynt å stresse med gaver allerede, ja! Nydelig bilde. Ha en fin kveld <3

Lise

21.10.2010 kl.20:29

Du er ikke alene! Her stresser jeg fælt allerede og tenker på hva skal man gi, hvor blakk blir jeg og hvor skal vi være i julen?!? Dumt å spare alt til desember.

Jorid

21.10.2010 kl.21:29

Hei Vennen!

Jeg må godkjenne kommentaren før den kommer :) Tusen takk, så skjønn du er ! Jeg har også plan om å starte i goood tid :p

Godklem

kristin

21.10.2010 kl.22:22

Jaaa! Julen nærmer seg! Og for meg er jeg faktisk sent ute med juelgavene i år. Pleier å fordele dem utover hele høsten, slik at en ikke må kjøpe alt på en lønning. Men i år... Skrekk! Kjenner jeg begynner å bli en smule småstressa!

Har begynt med de gavene jeg skal lage nå:) Og gleder meg skikkelig til å pynte til jul! Bake, høre på julemusikk og spise KLEMENTINER!

For dere bllir det nok en veldig spesiell jul ja. Uten Victoria, og kanskje med kule rund mage, eller en nyfødt liten skatt hos dere:) Håper jesus får ha 24. desember i fred da:) Og jeg håper av hele mitt herte at dere får nytt julen, tross minnene fra forrige jul!

(du har fått en utfordring på bloggen min. Opp til deg om du 'tar den' selvfølgelig:))

god klæm

Tommensgirl

22.10.2010 kl.11:59

Begynt så vidt med pakkene.. Synes det er veldig kos med juleforbredelser, bake , pynte, kjøpe og pakke inn gaver osv..

Uff, ja julen er en spesiell tid, og skjønner at julen kan blilitt vansklig for dere.. Håper Babyen har kommet til jul, hvis han er klar da:)

Ha en fin dag=)

Så fnt bilde forresten.,.

Klem

SiljeM

22.10.2010 kl.12:08

Ja nå nærmer det seg jul:) Her snødde det igår, koslig det. Men syns det er litt for tidlig med julevarer og julegodterier i butikkene enda. Og som jeg sier vært år så skal jeg være tidlig ute med julegavene i år- phø- sikker på jeg at i år, som hvert år, er ute på julaften å kjøper siste gaven.

Håper bebbisen har kommet til jul, og at denne julen blir fin:)

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits