3 år


I dag har jeg og Remy vært sammen i 3 år ♥
Tiden har gått utrolig fort, men inneholdt en hel masse. Vi har vært gjennom to spontanabborter, en dødfødsel, ett restaurantkjøpt, lite penger så mye penger ja, det har vært noen innholdsrike år.
Jeg fikk en del kommentarer angående restauranten jeg og Remy drev. Den kjøpte vi når jeg var ferdig på videregående. Egentlig skulle jeg på en verdensreise, så det har jeg angret en del på at ikke skjedde i ettertid da vi fant ut at det ikke var såå vår greie med restaurant, men vi fikk muligheten og vi tok sjansen på å gjøre noe eget. Drive noe og gjøre noe sammen. Det gikk veldig bra det første halvåret. Masse mennesker og veldig morro, men så kom finanskreisen. Selvfølgelig skulle vi ende oppi i det, og etter noen rolige måneder, bestemte vi oss for å selge. Vi ville ikke sitte og vente på at det eventuellt skulle gå dårligere, så sånn er det. Det positive er erfaringen, jobber vi har fått tilbud om etter drift av noe eget, menneskene vi ble kjent med og alt vi har lært. Det var utrolig morro så lenge det varte, men vi fant ut at det ikke var noe for oss.

Vi har hatt noen tøffe år, men vi har nå kommet oss gjennom alt og håper på maange flere år sammen.

Victoria engelen vår ♥

♥♥♥♥17 kommentarer

Ostepops <3

09.05.2011 kl.20:17

Kos deg resten av kvelden ! :))

Stikk innom vår blogg, og legg gjerne igjen en kommentar ! <3

fembarnsmamma

09.05.2011 kl.20:33

Så mye som har skjedd da. Så godt at dere har fått søte Adrian etter så mange triste opplevelser. Dere har jammen opplevd mye til å være så unge. Trist at dere måtte miste Victoria. Det gjør vondt i hjertet mitt å se henne:(

Det er jo rart å tenke på at hvis Victoria hadde levd så hadde dere ikke fått Adrian. Min mamma fødte også en datter omtrent like langt ut i svangerskapet som du. Så jeg skulle egentlig hatt en storesøster. Men om hun hadde levd så hadde ikke jeg vært her...

Mariann

09.05.2011 kl.20:37

Gratulerer så mye med dagen. Dere kan virkelig være stolte av dere selv. Etter så mye erfaring kan jeg tenke meg at dere har et veldig sterkt og godt forhold. Håper dagen blir fin og at dere koser dere med hverandre og lille Adrian. :) Blir det foresten unge mødre på deg?

Tommensgirl

09.05.2011 kl.21:06

Gratulerer så masse med 3 års dagen:) Håper dere får en fin kveld:) Og at de neste årene bringer dere bare hell,lykke og glede :)

Klem

Musefletta

09.05.2011 kl.21:07

Gratulerer så masse med tre år<3

Dere har virkelig vært gjennom masse.

Både på godt og vondt..

Kose dere masse lille famile.

Eline

09.05.2011 kl.21:31

Tusen takk dere.

Nei, det glemte jeg å si. Jeg takket nei til Unge Mødre. Litt for mye eksponering (sier jeg som blogger om alt vi gjør :p)

Mia

09.05.2011 kl.21:32

Gratulerer med 3-årsdagen! Dere er tøffe og har vært gjennom mye allerede. Lenge leve kjærligheten, håper dere får en fin feiring!
Ååh nydelige bilder, og gratulerer så mye med 3 år :-))

Størstepia

09.05.2011 kl.22:14

Gratulerer så mye Eline!

tenk så mye dere har vært igjennom på bare 3 år!!

Håper dere har hatt en kos dag sammen!

Nydelige Adrian nederst her!!

Klem fra størstepia

Line

09.05.2011 kl.23:25

Søte Eline;)

Gratulerer så masse med 3 år ♥

Dere har jammen vært gjennom mye sammen på disse tre årene ja!

Mange prøvelser, og jeg syns du er en meget reflektert ung dame, så tror det har gjort deg sterkere på en måte (selv om jeg ikke kjenner deg da... hihi)

Tøfft og legge ut bildene av Victoria og graven, nydelig litta pike, som for alltid vil være med dere i hjertene deres ♥

Ønsker dere allt godt i fremtiden sammen og med lille skjønne Adrian;)

Håper dere har kost dere litt ekstra i dag...

Maia

09.05.2011 kl.23:25

Hei du!

Først vil jeg bare si gratulere med dagen til dere begge. Hvilket vakkert par dere er! Dere har virkelig opplevd masse sammen og dere har kommet styrket ut av det.

Måtte hundre år med hell og lykke følge dere ( vietnamesisk uttrykk)

Klem

Kristel

10.05.2011 kl.00:19

Gratulerer med 3 år sammen.

Gråter av bildet av deg og Victoria... :( Klarer ikke forstille meg hvordan det må ha vært... :'(

Men nå har dere verdens fineste lille Adrian <3

Linn

10.05.2011 kl.09:42

Gratulerer så mye med 3 år til dere søtiser <3

Dere har vært gjennom mye på disse årene,men holder fortsatt sammen og det sier litt om hvor gode dere er sammen syns jeg :) Sterke og sjelvenner!

Skjønner godt at du takket nei til unge mødre jeg asså. Selvom det hadde vært moro å sett deg på tv ;) ¨

God klem

anette-guttemamma

10.05.2011 kl.14:24

Gratulerer med dagen og hurra for kjærligheten!!

Det er hjerteskjærende å se bildet av deg og lille Victoria, lille vennen♥.

Så er det vakre storebroren da, en lykke med han♥

Ha en fin kveld!!

Klem fra Anette♥

Hobbyvimsa

10.05.2011 kl.21:04

Heisann!!

Gratulere med jubileet!!Jammen har dere opplevd mye på denne korte tiden.Ønsker dere alt godt får fremtiden<3

Ha en fin uke!!

Klem Linda:)

Vibeke

13.05.2011 kl.10:36

Kjære Eline, jeg beundrer deg :)

Så vakkert, men trist bilde av deg og Victoria. Og nydelige storebror!

Anita

15.05.2011 kl.21:01

Gratulerer til 3 år sammen :)
Det er litt av en reise dere har vært igjennom i løpet av disse 3 årene, men dere har kanskje kommet sterkere ut av det? Det var kjempefine bilder av deg, Remy og Adrian og et emosjonelt bilde av Victoria og deg som sier så mye. Syns du er modig som blogger åpent om alt dere har opplevd på såpass kort tid. Stor klem til deg og familien din.

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits