Dåpsønsker

Vi har fått mange spørsmål om hva Adrian ønsker seg til dåpen sin, så tenkte å skrive en oversikt her. Vi er ikke så veldig fan av sølvskjeer og slik, mye mer glad i morsomme ting og ting som faktisk blir brukt.
Først og fremst ønsker vi han penger. Han har en egen konto, og da kan vi spare for han og han kjøpe seg noe han selv har lyst på når han blir stor.
Hvis folk heller vil gi ting, trenger han en sommerdyne til sprinkelsengen. Helst sommerdun, da det puster og er astmavennlig. Kult sengetøy er også bra! Litt lei av det princess og Kid greiene vi har skapet fullt av.

Liker slike. Litt tjukke og stive med kant, hvis dere skjønner. Syns ugle motiv er søtt.
Emmaljunga svart parasoll til vognen ønskes...

...kanbeskytter til sprinkelsengen, sånn badebalje man kan slå sammen så det ikke tar så stor plass, uro med ting på til å feste på sprinkelsengen så det henger over han (helst med noe rolig lyd), ja, dere skjønner.
Jeg syns det er fint om han får ting som kan brukes og som trengs, eller penger til å spare til han blir voksen.


Håper dere som lurte fikk noen ideer.
Nå skal jeg male barskapet! Håper på å bli ferdig til i kveld så jeg kan vise dere.

Ha en flott dag i sommerværet ♥

8 kommentarer

emil & oss <3

10.05.2011 kl.17:53

så smart å legge det ut her :)

håper dere får en fantastisk dåp, og fine ting til skatten deres <3
Håper dere får noe av dette da! veldig greit å få ting som man trenger og har bruk for:)

itype

10.05.2011 kl.21:47

Hvor gammel er sønn deres når dere skal døpe han?

Tommensgirl

10.05.2011 kl.22:13

Kjekt med ønskeliste:) Og veldig kjekt med penger å sette på konto.. Det har vi gjort siden Aleksander ble født, og det blir litt opp gjennom årene:)

Klem

Kristel

10.05.2011 kl.23:08

Tenkte å lage ønskeliste jeg også, må kanskje gjøre det snart, nærmer seg med stormskritt !! o.O

Maias Fabelaktige Verden

11.05.2011 kl.17:04

Så smart med en sånn ønskeliste, så slipper dere 40 sølvskjeer og dobbelt opp av ting!

Ønsker deg en nydelig dag!

Klem

12.05.2011 kl.18:42

Sikkert smart å ønske seg ting som trengs. Selv om jeg kanskje ikke trengte sølvskjeer eller sølvsmykker når jeg ble døpt, er jeg takknemlig den dag i dag for at jeg fikk det. Elsker sølvskjeene mine, og har begynt å samle på andre deler til det bestikket nå. Syns det er fint og tradisjonelt med slike gaver, jeg :)

Eline

12.05.2011 kl.20:06

Ja, anonym, det er koselig, men selv bruker jeg aldri mine sølvskjeer. Alle ga forskjellige og man får ikke en ordentlig samling heller. Uansett hva Adrian får, kommer vi til å bli kjempe takknemlige, men greit å gi en pekepinn på hva som ønskes :)

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits