Sommer på verandaen

Nå har jeg endelig fått ordnet i blomsterkassene. Gjenstår litt på veradaen enda, men det er en start. Jeg fant ikke rødt, hvitt og blått, så på 17. mai blir det: "..Norge i rosa, hvitt og lavendel" her.I dag dro Remy til Island med jobben sin. Han kommer ikke hjem før på mandag, så det blir litt ensomt. Men godt å savne hverandre litt også.
Han har bursdag i morgen også, og jeg har nesten gaven i boks. Jeg har laminert alle avisavklippene av Remy som moren hans, og han, har tatt vare på. Det meste er om boksingen og tror han syns det er koselig å ha alt samlet i en bok. Morro for Adrian å se senere hva pappa drev med når han var ung.
Så må jeg jo kjøpe noe ordentlig da. Hva skal det være?! Har jo et par dager på meg, men tror ikke jeg kommer på så mye mer....

Det antikke møbelet jeg snakket om er forresten en sprinkelseng fra 1920. Her i Drøbak står det folk på torget og selger antikvitetet ol. og i går stod det en mann med antikke møbler. Jeg syns sengen var så nydelig. Den har sånn gammeldags lås og man kan ta av ene siden. Jeg viser den i morgen, for da skal jeg ta den opp fra boden.

Ha en flott kveld ♥

7 kommentarer

Line

12.05.2011 kl.21:03

Blir så fint med Norge i rosa, hvitt og lavendel atte;))

Og for en herlig idè med den gaven til sambo'n din, hørtes så koselig ut!

Flink er du;)

Gleder meg til å se sengen ♥

Ha en fin kveld!

Klem Line

Mia

12.05.2011 kl.21:26

Synes blomsterkassene dine ble fine, jeg, gjør ingenting å tenke litt nytt i blant :) Gleder meg til å se sengen du har kjøpt, vi har og en gammel barneseng på rommet til M som jeg gleder meg til han skal bruke. Håper dere får noen fine dager selv om Remy er borte!

Maias Fabelaktige Verden

12.05.2011 kl.22:07

Nydelige blomster du har ordnet deg :-)

Gratulerer så masse med kjæresten i morgen!

Gleder meg til å se bilde av sengen!

Ønsker deg en nydelig kvelde!

Klem klem
Så fint du har gjort det :)

fembarnsmamma

13.05.2011 kl.00:21

Når blomstene er plantet ut så er det liksom sommer på ordentlig. Nydelige blomster<3

Gratulerer med mannen i morgen (i dag faktisk) Litt dumt at han er borte akkurat på bursdagen sin da. Men men. Det kommer jo fler;-)

Hegeslilleboble

13.05.2011 kl.19:14

Så fint det ble. Ser du har lagt ut mange kjekke innlegg i det siste. Her har det vært litt travelt i det siste, og fint vær;), så jeg har ikke fått oppdatert meg skikkelig på de bloggene jeg pleier å være innom dessverre. Så koselig gave du lager til kjæresten, det må bli toppers:). Ønsker deg og dine en fin helg!

Tommensgirl

14.05.2011 kl.21:08

Så fint det blei:) Pynter opp med blomster:)

Klem klem

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits