Små perler

Drøbak er ikke akkurat verdens shoppingsmekka, men de små og få butikkene vi har er bra. Eller i hvert fall disse klær/interiør butikkene. Som tidligere nevt liker jeg Lille Due veldig godt, men Anneks som kom til Drøbak i fjor er virkelig en perle.

Her finner du interiørting, klær, vesker, leker, smykker og sko til hele familien. De to damene som driver har satset på norsk design og nesten alle varene i butikken kommer fra norske designere. Men dere som leser bloggen min som ikke er fra Drøbak tenker sikkert at dette er meget uinteressant, men Anneks sender varer rundt i hele landet. Så hvis dere ser noe her dere kunne ha tenkt dere, lurer på priser eller størrelser så send meg en mail eller kontakt damene direkte og fortell at dere har vært innom bloggen min og vil ha mer info (92095692), så får dere svar på det dere lurer på.

 Her skal dere få se et lite utvalg.

Jakker fra Marin Alpin (som er et norsk merke) er butikken full av. Både til dame og herre, og årets vinterjakke tror jeg at jeg skal kjøpe meg. Dette er virkelig kvalitetsjakker og jeg gleder meg til å få kjøpt min...i brun....eller hvit?
De har vinterjakkene til høye på det første bildet, og den modellen på bildet under. I bakgrunnen på øverste bilde ser dere også anorakkene som er superfine.

  Til alle dere Green Gate fanatikere. Her bogner det av alt Green Gate har å tilby.Et annet norsk merke med kjempegod ull til de minste er Troll. De er litt i store laget for Adrian desverre, men neste vinter tror jeg vi skal investere i dette. Det koster litt, men hvis man kan ha det gjennom vår, høst og vinter så er det verdt det.

Ugly childrens clothing har også butikken tatt inn. I tillegg til de klassiske melke-bodyene, så har UCC nå kommet med masse nydelig ullklær. Denne dressen har jeg kjøpt til Adrian til jul og "jenteversjonen" er denne søte ullkjolen. Begge i 100% kløvennlig ull.

Til min store glede har de også ullklærne fra Claire til barna.

 Som jeg skrev i går så liker jeg disse kjempegodt og de har de til langt oppi skolealderen str messig.
Dette settet liker jeg best.

Et annet barnemerke som fyller butikken er Creamie. De har såå mange søte jenteklær.

Nydelig ullgenser til bebiser/barn og til både dame og herre. Disse varmer godt, og er ikke så dyre heller.Utvalget av vesker fra norske og danske designere som Bibba og SoNize mfl..Er ikke denne vesten lekker? Den er fra den norske designere Bibba. Har veldig lyst på denne, men føler ikke heelt at den hadde kledd meg.
Bak vesten henger masse flotte klær fra Image In, Kristine Vikse, Kari Traa og Dale. Ull, bomull, pyntet eller casual.

Er det ikke mye fint? Ta dere turen innom butikken i Torggata eller kontakt meg/butikken hvis dere kunne tenkt dere å få noe fint hjem i posten.
Og, jeg må tilføye at jeg ikke anbefaler noe jeg ikke liker selv. Personlig liker jeg at man kan stole på at bloggere forteller hva de mener om ting og ikke lar seg blende av fristende tilbud, så dette er kun for at dere skal få dele litt av min shoppinggalskap og vite om en butikk som har utrolig mye fint og særlig gode vinterklær til voksen og barn som ikke alle andre butikker har.

Enjoy ♥

13 kommentarer

May-Teresa

06.10.2011 kl.17:44

så fin blogg du har! :-)
oj her hadde de mye fint :)

Lise

06.10.2011 kl.18:50

Ååå, jeg har lett så lenge etter de marinalpin vinterjakkene. Bor ikke så langt unna, så dit skal jeg dra i løpet av helgen. Juhu! Tusen takk. Torggata, er det der du bor, altså sentrum?

Eline

06.10.2011 kl.18:52

Tusen takk, May-Teresa.

Ja, ikke sant Therese :)

Lise, ja, det stemmer. Det er faktisk rett overnfor veien for leiligheten vår. Midt i sentrum ligger det.

tommensgirl

06.10.2011 kl.20:26

Her var det mye lekkert:) Kanskje jeg må ta meg en tur til Drøbak snart:)

Ha en fin kveld:)

Klem

fembarnsmamma

06.10.2011 kl.20:38

Gosjameg, der var det mye fint:) Kanskje greit at jeg ikke bor i Drøbak.... Det kunne ha blitt dyrt=/

may

06.10.2011 kl.21:27

Jeg må dra hit!! Svigers bor i Drøbak, så neste gang vi skal dit sskal jeg innom! Elsker smaken din, så stoler på deg!

Stor klem

06.10.2011 kl.22:05

Lenge siden jeg har vært der. Men ser at jeg må innom, SÅ mye fint.

Line

06.10.2011 kl.22:22

Så mye fint!

Koselig med slike butikker med litt av alt;)

Jakkene var knallfine, jeg ville gått for den brune - lekker!!

Og jeg falt fullstendig for dressen og kjolen i Marius-mønster til de små;)

Vet du prisen på de?

Ha en finfin kveld!

Klem Line

linnis

07.10.2011 kl.08:31

så utrolig mye fint! :D

elsker Green gate.. Har masse til Emil og ønsker meg masse til jul til meg selv ;)

Eline

07.10.2011 kl.11:03

Line, den brune dressen jeg har kjøpt til adrian koster 699 og kjolen tror jeg er hundre kroner billigere. Litt dyrt, men sånn ull holder jo i åresvis hvis man vasker de riktig.

Kristel

11.10.2011 kl.23:26

Sykt mye fint!!! :D

Kristina

15.10.2011 kl.12:03

åå den rød ugly kjolen må jeg bare ha..husker du prisen?bor bare 15 min med bil fra drøbak så ser ut som det blir en tur dit i helgen.

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits