Drømmebilder

I dag fikk vi bildene fra Drømmefabrikken og de var nydelige. Jeg ombestemte meg jo ett par ganger, men ble veldig fornøyd med de syv bildene vi fikk til slutt. Nå gjenstår det bare å finne rammer, og det er ikke bare bare. Rammer er svindyrt, særlig hvis man skal ha noen fine. De andre bildene her i huset er i Lene Bjerre sine nydelige sølvrammer, men de rammene koster over syv hundre kroner per stk i den strørrelsen bildene er, så det blir litt drøyt. Problemet er bare at jeg ikke finner noen andre jeg liker som gjør bildene like fine.
Bildene er i 25*30, men på noen av de er Adrian veldig sentrert, så jeg kan kjøpe de mellomstore Lene Bjerre rammene. Tror jeg skal gjøre det etter jobb i morgen, slik at vi får opp tre stykker, men de resterende fire må i større rammer. Jeg vil jo at bildene skal komme frem når vi først har fått så fine bilder.

Noen som vet om fine sølvrammer som ikke blir fem tusen kroner for seks stykker, så si gjerne ifra. Hvis jeg klarer å holde meg til vi skal til London, så er det jo mulig jeg kan finne noe der og?

 

Jeg er i hvert fall utrolig glad for at vi dro til Drømmefabrikken og anbefaler det virkelig til alle som har små snasker under ett år.

Nå skal jeg dusje, legge meg og så er det ny dag på jobb i morgen.

Ha en flott kveld og tusen takk for at alle dere titter innom bloggen min ♥ 

7 kommentarer

Kristel

26.10.2011 kl.22:50

Herlig bilde!!! Han er så FIN! Og Silje er jo knallflink!

Hegeslilleboble

26.10.2011 kl.22:54

Åååå, så nydelig bilde av lille snusk! Bjerre rammene er kjempefine, har dessverre ingen andre tips.

Størstepia

26.10.2011 kl.23:06

For et fantastisk vakkert bilde!!

Har sett at hun tar flotte bilder!

Var det dyrt??

Ha en god natt og håper du får en super dag på jobb imorgen;)!

Klem fra størstepia

Line

26.10.2011 kl.23:25

Han er så fiiiiin denne lille klumpen deres ♥

Kan ikke hjelpe deg med rammetips desverre, men skjønner godt at det ikke er aktuelt med rammer til 5000,.!!!

Ha en finfin kveld;)

Klem line

Stine

26.10.2011 kl.23:35

Wow! For et fint bilde:) Vet desverre ikke av noen rammer nei :/ Lykke til med innkjøpet :)

tommensgirl

27.10.2011 kl.08:59

Nydelig bilde av den lille prinsen:)

Kommer ikke på noen fine rammer akkurat nå... Rammer er alltid ett stort problem for meg å finne.. er nok litt for kravstor;) hehe...

Ha en fin dag,vennen:)

Klem

Eline

27.10.2011 kl.18:23

Tusen takk, søte damer.

Størstepia, det koster 950 for fotograferingen, men bildene er dyre. Prisene varier om du skal ha bildene eller digitale kopier. Vi betalte 365 per bilde.

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits