Nytt år, nye muligheter

God morgen ♥

Her ble det plutselig en uplanlagt bloggpause. Beklager det. Romjulen har føket avgårde og familietid har liksom vært hovedfokus. Vi har hatt noen fine juledager, og noe fest og feiring. Nå er det tilbake til hverdagen og bloggen er med.

Nå er det et nytt år og da tillater vi jo oss selv å starte på nytt, enda en gang. Ganske kjekt. Alle feilvalg kan vi late som ikke har skjedd og alt vi skulle ønske vi gjorde kan vi prøve å gå gjort denne gangen.
2011 har vært det beste året i mitt liv. Endelig fikk vi babyen vi har ventet på såå lenge og vi har sett han vokse opp gjennom hele dette året. Om to uker har Adrian bursdag og da er det ett år siden han kom hit. Herlighet, som tiden flyr. Han går rundt, prater masse (mest utydelig smurfespråk, men han prater i hvert fall) og mest av alt, han ROTER. Det er helt sinnsykt. Annenhver dag ser leiligheten ut som et horder-house. Han klaterer opp og river ned. Han lukker opp alle kommodeskuffer og tar ut ett og ett plagg, han river ned kurver og plukker ut ett og ett innhold. Tror jeg blir gal snart. 'Nei', er et ord han skjønner når han vil. Som regel ser han bare på meg og fortsetter med faenskapen. Lille bølle.
I dag blir det derfor en drastisk ominnredning her. Det innebærer at alle småting må flyttes på. Æsj, gruer meg. Hvor skal vi gjøre av alt? Det er jo ting vi bruker. Jeg må også få tatt meg en tur og kjøpt bordkantbeskyttelser, for de på Ikea var ubrukelige, sånne man fester på innsiden av skuffer og skap og ja...trenger sikkert noe mer.

Vel, det var jo denne lille bølla vi har ventet så lenge på, så kan jo ikke klage nå. Han er jo egentlig bare snill, bare litt veldig rotete i tillegg.Håper dere alle har hatt en flott feiring av nyttårsaften og går inn i det nye året positive. Har dere noen nyttårsforsetter forresten?

Ha en flott dag, alle sammen ♥ 

5 kommentarer

søtt bilde! ;)

stine

02.01.2012 kl.11:15

Hehe, husker når det var sånn ja:P Faktisk så holder hun på litt sånn enda, men har heldigvis lært seg å hjelpe til med opprydding :P

Godt nyttår Eline

tommensgirl

02.01.2012 kl.13:46

Godt nyttår til deg og gutta dine,Eline<3

Så herlig bilde av sjarmøren:)

Klem

Line

02.01.2012 kl.17:19

Hei Eline, og godt nytt år;)

Hehe, liten luring det der, han har så kult smil!!

Husker godt den der roteperioden ja, sjarmerende nå, men det var IKKE det da;)

Ha en fin fin dag!

Klem Line

Kristel

03.01.2012 kl.22:57

Herlige Adrian! <3 Tenk at det snart er 1 år siden da!!

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits