Grønnsakshandling

Som et lite avbrekk fra den helvetes boden, tok vi i dag turen til Oslo og møtte søsteren min og kjæresten. I Oslo er det så mange fine, store grønnsaksbutikker med masse ferske spennende grønnsaker. Nå har vi handlet masse rart og skal lage wok når vi kommer hjem....eller først rydde ferdig boden, så wok.
Adrian koste seg med eple i munnen og kokos i hånda og så på alle de fasinerende menneskene som var mye mer solbrune enn han.
Jeg er tilbake etterpå med en oppdatering fra boden!

2 kommentarer

Line

24.01.2012 kl.19:16

Hihi, kult bilde:)

Artig i Oslo vet du, Tigerstaden:)

Kristel

27.01.2012 kl.09:11

Hihi, herlig bilde :D

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits