Ommøblering

Hei ♥

Både jeg og Remy er litt opptatt av at vi skal spise middag sammen som en familie. Det innebærer også at alle samles rundt middagsbordet og spiser samlet. Da vi ikke har spisebord enda (fordi det vi hadde i den forrige leiligheten er for stort) har sofabordet blitt denne plassen. Det syns jeg ikke noe om, men vi har enda ikke funnet et bord som er lite nok til å se pent ut her, og ikke overfylt.

Men i dag har jeg ommøblert stuen og det frigjorde masse plass mellom stue og kjøkken til et spisebord. Det var en helvetes jobb, men selv om det ser ut som vi bor i et lite lekehus på bildene, så ble det faktisk mye større plass av det. Bordet er snudd, foaen er snudd og stolen står inni vegghjørnet istedenfor midt på gulvet. Jeg syns det ble ganske bra og nå gjenstår det bare å finne et pent, lite spisebord så Adrian kan få gode spisevaner.

Det ble litt rotete i sofaen, for en liten bølle kasta seg rundt oppi der før jeg skulle ta bilde.Nå er det god plass foran vinduene til et spisebord. (Selv om det ikke ser sånn ut på bildene, hehe)Nå skal kofferten pakkes for i morgen bærer det avsted til Stockholm. Jeg gleder meg til å få en liten firhelg og kunne sove lenger enn til halv seks om morgenen, men jeg kommer til å savne guttene mine ♥

Ha en flott kveld, alle mine kjære, søte lesere ♥ 

6 kommentarer

Christine F.

02.02.2012 kl.20:01

Det ble kjempefint!!

tommensgirl

02.02.2012 kl.20:50

Fint det blei, kjekt å ha plass til spisebord:)

Kos deg masse masse i Stockholm:)

Klem

Heohappy

02.02.2012 kl.21:46

Så bra det ble!! God tur, kos deg:)

fembarnsmamma

02.02.2012 kl.22:18

Det er viktig med gode spisevaner=) Her hjemme spiser vi middag sammen alle sammen så og si alle hverdagene;)

Kos deg på tur=D

Rikke

04.02.2012 kl.23:00

Hei! Jeg foreslår et rundt bord, som har ekstra plater oppbevart inni når du ved behov trenger større bord:-) runde bord er kjekke med barn i hus, kan ikke slå seg stygt på hjørner.

Eline

05.02.2012 kl.00:20

Tusen takk :)

Rikke, det var smart. Har faktisk ikke tenkt på det med kantene og rundt bord. Smart!

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits