Småpynt

Jeg får noen ganger tilbake mine rare horder-tanker fra når jeg gikk gravid. I stedenfor å ta klesvasken eller støvsuge når jeg har tid, så begynner jeg heller å rydde i smykkeskrin, bh-skuffen, bladhyller etc. Uviktige ting, med andre ord. I stad fikk neglelakkene ett nytt hus. Neglelakker er egentlig ganske dekorativt, så i stedenfor å ha de gjemt bort, kan de heller stå fremme. Gamle norgesglass, krukker el. kan være veldig fint til å vise frem fine ting. For eksempel et lite glass med lokk til lipglosser, sminke, spenner etc. Jeg har all sminken min i et stort norgesglass på badet, og det er egentlig veldig søtt ♥

Jeg har brukt et gammelt glasskrin til neglelakkene, og syns dette gjorde seg fint på kommoden med smykker og lignende ♥Selv om kanskje klesvasken er viktigere, så er det mye koseligere å ordne med slikt. Jeg liker å vite at alt smårot er ryddet på plassene sine og at man kan lukke opp skuffer og ting ligger organisert. Jeg vet, litt tvangstanker, men skylder på at graviditetene la igjen noen varige mèn. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits