Siste dagen på ferie

Hei ♥

I dag er det siste dagen av ferien vår i Ungarn. Dagen har vi tilbragt på Spa og tur rundt i området. Spa koster ingenting her, og jeg har nytt en 90 minutters ansiktsbehandling til 250 kroner. Deilig.

Vi har kost oss masse her og Adrian har storkost seg med det store huset og hagen. Gleder meg til å dra ned i sommer så han kan være med på stranden og gjøre litt mer. Nå skal jeg straks legge meg for vi reiser tidlig i morgen. Ha en flott kveld, så kommer jeg tilbake i morgen når jeg har litt bedre tid til blogging, for nå må min bror ha pcn ♥

 

 

Én kommentar

Line

26.02.2012 kl.22:35

God tur hjem:)

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits