Påskeaften

Hei ♥

Beklager, beklager, beklager. Pcn vår har vært på reparasjon og alle bildene mine er tatt med kamera og ikke mobil, så mobilblogging hadde blitt veldig kjedelig.
Nå er pcn tilbake, så da også jeg og. Og vår lille påskestue. Påsken har egentlig bare gått med til jobbing, men i går koste vi oss og Adrian fikk sitt første påske-egg. Som dere vet så elsker jo jeg alt av høytider, og Adrian blir pent nødt til å bli med på alt. Det er jo så koselig!

Det tok ikke så lang tid før han fant det. Jeg kjøpte jo et illgrønt ett for at det skulle synes bedre.

I dag skal vi kose oss hos mamma og de med påskemiddag og ellers ta livet med ro.
Verandaen begynner å komme seg, men å sy seks putetrekk når man aboslutt ikke har noen kvalifikasjoner på det området er ikke bare bare. Skal snart vise dere, men vil bli heelt ferdig først.

Håper dere alle har hatt en fantastisk påske og takk for at dere henger med selv om jeg blir borte i noen dager ♥

5 kommentarer

Bente

08.04.2012 kl.13:20

Å så stas å finne påskeegget :) gromming :)

her måtte vi gjemme dem to ganger for det var mer gøy med jakten , enn med innholdet:) hehe.

Fin godteriskål :) hadde planer om å kjøpe den selv jeg, men ble glemt.

Ha en super dag

Line

08.04.2012 kl.14:32

hihi, så koselig med påskeeggjakt:)

Og så mye godt som var oppi ♥

Tipper lille Adriansen kooooste seg:)

Linn

08.04.2012 kl.18:57

Åh,så heeeerlig :D

Vi har kost oss til fjells i påsken!

Kristel

08.04.2012 kl.21:02

Herlig :D

Men får han spise hele druer? :/ Den er jeg litt skeptisk på enda.. :p De er liksom så runde og store, og kan lett gli ned i halsen før de rekker å tygge, tenker jeg..

Men koselig at han fikk påskeegg da.. Her tenkte jeg at Mo var så liten enda, og vi har liksom ingen klare tradisjoner på det.. :)

kristin solem

08.04.2012 kl.21:20

hi-hi :D Se på han' a! Sitt eget påskeegg og greier :)

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits