Nye klær

Det er ikke så enkelt å få fine bilder av klær når de ikke er på, men dere ser de i hvert fall. Jeg er veldig glad i merkene Saint Tropez og Soaked in luxury og nå har jeg kjøpt to cardiganer og en kjole/topp. Wuiii.
I morgen skal jeg ut en tur, så da skal jeg ta bilder med kjole/toppen på (har ikke helt bestemt meg for om det er en kjole eller en topp, skjønner dere) men nå når jeg har kommet rett fra jobb og er utslitt, blir det heller bilde av bare klærne.

Svart cardigan fra Saint Tropez med gjennomsiktig rygg og paljetter på skuldrene.

Kjole/toppen i tynt, tynt glitrete stoff fra Soaked.

Og til slutt en grå, lang cardigan med en...fugl?...på ryggen. Litt rart, men glinser så fint og nydelig til det grå.

Nå gleder jeg meg til give awayen jeg har til dere! Jeg skal ikke bare trekke en, men fem heldige vinnere av et par designer solbriller. Jeg sa konkurransen var denne uken, men den ble desverre flyttet litt. Not my fault. Dere burde glede dere! Så gøy å kunne gi bort noe så fint og til fem stykker!
Ha en flott kveld, vi blogges før jeg skal party like a rockstar i morgen.

Én kommentar

Linn

21.04.2012 kl.10:02

Du har god smak altså :)

Nyyydelig de nederste med påfuglen på!

Gleder meg til Give Away`n du skal ha,blir spennende :)

Ha en super duper lørdag søta :)

Klemmer

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits