Vinnerene er kåret!

Hei!
Nå har jeg verken telefon eller pc, så jeg føler meg helt handicapet. I morgen blir det i hvert fall ny telefon, det hjelper.Men, dette bryr dere vel fint lite. Dere lurer vel heller på hvem som har vunnet solbriller!
Fem vinnere er trukket. Jeg skulle så gjerne gitt til dere alle, men til dere som ikke har vunnet; det kommer flere vinnersjanser fremover. Tilbake til vinnerne.
De heldige fem er:

Tommensgirl
Line-Har en drôm
Linn-Mitt lykkelige liv
Marit j
Hegeslilleboble

Gratulerer så mye til dere. Send meg en mail på: eline_risvik@hotmail.com så får dere all info dere trenger.

5 kommentarer

Linda

29.04.2012 kl.21:29

Åååå.... Nå ble jeg overlykkelig nå... Kan nesten ikke tro det, jeg ødela favoritt paret mitt i går, men da kan jeg jo få ny favoritt.. Har allerede lagt min elsk på ett av parene. Tusen takk, snuppa.. Sender deg Mail jeg. Håper du snart får nett og tlf igjen. Ha en fin kveld søta. Klem klem.... Ps. Gratulerer til dere andre 4 heldige også :)

Størstepia

29.04.2012 kl.22:03

Grattis til heldige vinnere!

De brillene kan jo komme godt med den neste uka - er jo meldt knallvær, iallefall her på Østlandet!!;)

God ny uke til deg Eline!

Klem fra størstepia

Hegeslilleboble

30.04.2012 kl.09:48

Juhuuuuu, nå ble jeg glad nå!!! Tusen hjertelig takk, helt supert :). Sender deg en mail :)

Gratulerer til de andre heldige også!!

Line

30.04.2012 kl.17:51

Tuuuuusen takk Eline-fine:)

Nå ble jeg glad!!

Sender deg en mail straks!!

Ha en fin dag:)

Linn

30.04.2012 kl.20:08

Happy happy happy!!! :D

Mail er sendt :)

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits