Smykke påfyll

Hei ♥

I dag har vi vært i navnefest til min søsters nye bebis, Leonard. Kjempekoselig og Adrian storkoste seg med alle fettere og kusiner. Bilder derfra kommer straks.

Til dekorasjon av meg selv, har jeg gått til anskaffelse av nye smykker. Armbånd fra Snö of Sweeden og mitt nye favorittkjede fra Bitavant.

Selvfølgelig kommer det et hårstrå og ødelegger, men bildet måtte taes litt fort, så hadde ikke tid til slike blogg verdige bilder.

Veldig fornøyd. Alt er kjøpt hos Anneks i Drøbak.

 Nå skal jeg gå gjennom bilder fra dagen og ha en rolig kveld. Jobb igjen i morgen, så trenger litt hvile. På tirsdag skal jeg på presse presentasjonen til Polarn O. Pyret! Det blir nok veldig gøy.

Ha en flott kveld ♥

 

 

5 kommentarer

Helene - MittLilleMirakel

18.08.2012 kl.22:07

Fine smykker :)

Mariann

19.08.2012 kl.18:36

Så fine smykker!!

Har du farget håret? Det var så lyst og fint!

Eline

19.08.2012 kl.18:38

Nei, mange som spør om det. Det ble bare lyst i Tyrkia. Jeg er egentlig veldig lys, men blir jo kommunegrå om vinteren. Nå gidder jeg ikke stripe håret lenger om vinteren, så nå satser jeg bare på at jeg får til en ferie hvert år :p

Heohappy

19.08.2012 kl.19:48

Kjempefine smykker. Så trist å lese at du og Remy ikke er kjærester lenger, men samtidig veldig smart høres det ut. Håper det går bra med deg!

Har en drøm...

19.08.2012 kl.21:08

Så FIN du er Eline:)

Og gratulerer med tantebarn ♥

Ha en fin fin kveld:)

Skriv en ny kommentar

Eline

Eline

24, Oslo

Velkommen hit! Jeg startet denne bloggen da jeg fant ut at jeg var gravid sommeren 2009. Jeg skrev om graviditeten, interiør og hverdagen vår, men så mistet vi vår lille pike på grunn av en Hellp svangerskapsforgiftning i uke 29, 22. desember, så da ble det ikke mer gravidblogging. Jeg fokuserte da mesteparten av blogging på hverdagen etter vi mistet, interiør og oppussing av ny leilighet. Heldigvis ble jeg gravid igjen, og denne gangen gikk det bra. Nå er jeg mamma til verdens nydeligste lille gutt og til en liten engel i himmelen. Bloggen min har nå hovedfokus på livet som ung mamma, prosjekter og innredning av hus og hjem :) Tusen takk for at du tittet innom min blogg.

Kategorier

Arkiv

hits